Werkwijze

Schot Audio maakt voor elke opname of geluids versterking een technisch plan, elke situatie is immers anders. Dit hangt af van een groot aantal aspecten zoals de locatie, bezetting en het repetoir.

Bij een live recording van uw concert wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het visuele aspect, er zijn immers bezoekers bij. Ondanks dit aspect wordt er toch gestreeft naar een high-end recording. De opname zal ook in hogere sample frequentie worden opgenomen dan een normale cd bevat.

Tijdens sessie opnamen worden er direct zoveel mogelijk notities gemaakt waardoor een groot deel van de takes die zijn gemaakt al direct kunnen worden bepaald. Hierdoor wordt de verwerking van de opname bevoordert. Daarnaast word er altijd in hoge samplefrequentie opgenomen zodat er in de nabewerking of montage geen details verloren gaan, zo krijgt u echt een high end opname.

Het blijft zaak de essentie van de muziek zo goed mogelijk over te brengen, dit is dan ook het belangrijkste doel van Schot Audio.

Live registraties kunnen al worden gemaakt vanaf € 750,= exclusief BTW.